Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Συνάντηση Μαράβα με σύνδεσμό υδραυλικών για φυσικό αέριο στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ14.09.2019 | 1:50 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τις παραμέτρους της επέκτασης του φυσικού αερίου στην Πύλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης ο πρόεδρος  του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας με το δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη συνάντηση η σύνδεση αναμένεται τον χειμώνα τόσο στο δήμο Πύλης όσο και στο δήμο Μουζακίου ενώ αντίστοιχη συνάντηση αναμένεται και με διοικητικά στελέχη της ΕΔΑ Θεσσαλίας.

Η επέκταση τους Φυσικού Αερίου και στους υπόλοιπους δήμους του νομού Τρικάλων όπου και εκεί οι θερμοκρασίες του χειμώνα ανεβάζουν το κόστος της θέρμανσης στα ύψη αλλά και την ενεργειακή κατανάλωση και επιβάρυνση του περιβάλλοντος, ήταν ένα βήμα που έγινε στις αρχές της επόμενης Άνοιξης και αποτελεί σταθμό για την ευρύτερη περιοχή και την πλήρη αλλαγή του ενεργειακού χάρτη.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις του Δήμου Πύλης μετά την εγκατάσταση του φυσικού αερίου, θα καλύπτουν πλέον τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες τους με χαμηλό κόστος και θα αποκτήσουν την δυνατότητα σύγκλισης με τις προηγμένες πόλεις. Παράλληλα, ενισχύεται ο κλάδος των υδραυλικών μιας και θα ανοίξει ένα νέο πεδίο δράσης και εγκαταστάσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020