Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είχε ο Στ. Κασσελάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13.01.2024 | 2:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην Αρχιεπισκοπή, στην Πλάκα.

Σε κοινές δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, καθώς το κόμμα του θέλει να είναι η φωνή των αδυνάμων και να στέκεται με αλληλεγγύη στο πλευρό τους.

Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε στο καλό κλίμα της συνάντησης και είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία, με τον ίδιο να ψέγει, όπως είπε, τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης.

Όσο για τη νομοθετική ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε επιφυλακτικός, για να προσθέσει ότι, όπως συμφώνησαν με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο, ένας νόμος, «για να το δούμε και να τοποθετηθούμε».

Νωρίτερα, ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Κασσελάκη, λέγοντάς του: «Σας παρακολουθώ».

«Τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ομογένεια» φέρεται να ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τον ελληνισμό, την ομογένεια ως αρχηγός πολιτικού κόμματος, συμπλήρωσε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης