Παρασκευή 08.12.2023 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Συνάντηση Μητσοτάκη με Κασσελάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ30.10.2023 | 4:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στη διάρκεια της ενημέρωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, «Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη».

Η συνάντηση, όπως υπενθύμισε ο Παύλος Μαρινάκης, είχε προαναγγελθεί μετά την εκλογή Κασσελάκη στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει και θεσμικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στο ΚΚΕ.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι «πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί».

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ έχει ζητηθεί η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Όσον αφορά τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Περισσός υπογραμμίζει ότι -για την ώρα- ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης με την επέμβαση στη μέση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης