Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζελένσκι στην Οδησσό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ06.03.2024 | 6:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επίσκεψη στην Οδησσό της Ουκρανίας πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Ουκρανό πρόεδρο, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Οδησσού, διήρκεσε περίπου μισή ώρα και ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, με τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται στη συνέχεια το Μουσείου Φιλικής Εταιρείας.
Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι Άννα Μαρία Μπούρα και Αριστοτελία Πελώνη και οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη και Αλέξανδρος Μαράκης, καθώς και ο φωτογράφος και βιντεογράφος του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και στόχος ήταν να καταδειχθεί η στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης