Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.05.2024 | 1:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για την καθιερωμένη μηνιαία ενημέρωση επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο την οποία ενημέρωσε για το ταξίδι του στην Τουρκία αλλά και για τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τονίζοντας ότι είναι ένα θεμα που θα θέσει στον Τούρκο πρόεδρο όταν τον επισκεφθεί στην Άγκυρα την ερχόμενη Δευτερα. Όπως εξήγησε ο πρωθυπουργός, η μετατροπή αυτή ήταν αχρείαστη και πρόσθεσε πως είναι μια ενέργεια που προσβάλλει την πλούσια ιστορία της Κωνσταντινούπολης ως σταυροδρόμι πολιτισμών.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι ο δίαυλος επικοινωνιας με την Τουρκία παραμένει ανοιχτός ακόμα και όταν διαφωνούμε και ότι τα κανάλια επικοινωνίας  παραμένουν ανοιχτά.

Μιλώντας για τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε «ενδείξεις έντονης πόλωσης από άλλα κόμματα» ενόψει της κάλπης του Ιουνίου. Τόνισε, επιπλέον, ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή στις ευρωεκλογές καθώς θα νομιμοποιήσει την χώρα μας να διεκδικεί περισσότερα.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να μείνουμε μακριά από το τοξικό κλίμα, σημειώνοντας ότι φοβάται ότι δεν θα εισακουστεί αυτή η ευχή του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης