Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Ν. Σακκά με υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.05.2024 | 3:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τρεις υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Στο Δημαρχείο Τρικκαίων, στο πλαίσιο περιοδείας στην Π.Ε. Τρικάλων, οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Ελενα Κουντουρά και Γιώργος Τσίπρας συνομίλησαν με τον κ. Σακκά σε συζήτηση που περιστράφηκε κυρίως στα θέματα της κλιματικής κρίσης, των επιπτώσεών της και ειδικότερα για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Ο κ. Σακκάς περιέγραψε την υπάρχουσα κατάσταση σε σχέση με τις αποκαταστάσεις και τις οικονομικές ενισχύσεις, ενώ συζητήθηκε και ο ρόλος της ΕΕ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο κ. Σακκάς ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στους υποψηφίους. Παρέστησαν ακόμη, από τον Δήμο Τρικκαίων οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Τάκης Παζαΐτης και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο συντονιστής της ΝΕ Τρικάλων Βαγγέλης Κείος και το στέλεχος του κόμματος κ. Χρήστος Πουλιανίτης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης