Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Νίκου Σακκά με Μ. Κεφαλογιάννη – Ε. Χριστοφιλοπούλου

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2024 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεργασία με δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς. Ο νυν ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης και η υποψήφια Εύη Χριστοφιλοπούλου (αμφότεροι με τη ΝΔ) επισκέφθηκαν τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Παρασκευή το πρωί.

Εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πορεία της χώρας στην Ε.Ε., αλλά και ευρωπαϊκές πολιτικές που υλοποιούνται στην Ελλάδα σε τομείς, όπως έργα και κοινωνική πολιτική.
Ο κ. Σακκάς ενημέρωσε αναλυτικά τους δύο υποψήφιους για τις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων. Εστίασε, αναλυτικότερα, στην ανάγκη επιτάχυνσης της κρατικής αρωγής στα θέματα που προέκυψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, στη βάση των ανακοινώσεων της κυβέρνησης.
Παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, Παναγιώτης Ντιντής, Αποστόλης Παππάς και Τάκης Παζαΐτης, ο πρ. βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης και ο πρ. αντιδήμαρχος Αχιλλέας Λασπάς.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης