Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Συνάντηση Προέδρου Υπεραστικού ΚΤΕΛ με τον Πρόεδρο των Τριτέκνων

ΤΟΠΙΚΑ01.02.2023 | 6:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση είχαν ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Σωτήρης Βησσαράκος, με τον Πρόεδρο Τριτέκνων Ν. Τρικάλων και Α Αντιπρόεδρο της ΠΟΤ Ελλάδα Γιάννη Λιούλιο.

Όπως σημειώνει ο κ. Λιούλιος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Βησσαράκος εξέφρασε τα σχέδια, τις προοπτικές και κυρίως το όραμα του που είναι η ανάκτηση της αίγλης και της εμπιστοσύνης, καθώς και η επιστροφή του επιβατικού κοινού στο λεωφορείο, ως βασικό μέσο μαζικής μεταφοράς. Ο Πρόεδρος των Τριτέκνων τόνισε από τη μεριά του τη σημασία που θα έχει το μέτρο στη μετακίνηση των Τριτέκνων οικογενειών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, για δεκαεπτά χρόνια, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο σύλλογος Τριτέκνων αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε και θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για τις προτάσεις τους και για την απόφαση που είναι η έκπτωση σε ποσοστό 25% του αντιτίμου εισιτηρίων των δρομολογίων ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Μια απόφαση που θα ανακουφίσει οικονομικά, αλλά και θα καθορίσει αποφασιστικά τον τρόπο μαζικής μετακίνησης των Τριτέκνων.

Ενημέρωσα στον Πρόεδρο κ. Βησσαράκο σαν Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΤ ότι θα πρέπει η πολιτεία να φροντίσει να επεκταθεί το μέτρο σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είμαι σύγουρος γι΄αυτό, όπως συμβαίνει και με τους πολύτεκνους και μας είχε υποσχεθεί (στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων ο κ.Υπουργός Μεταφορών )για να χρηματοδοτήσει όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς ώστε να μην υφίστανται απώλειες στα έσοδά τους από τις εκπτώσεις που οικειοθελώς μας παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Τρικάλων.

Η διαδικασία του τρόπου εφοδιασμού (ΔΩΡΕΑΝ) της απαραίτητης κάρτας έκπτωσης για όλους τους Τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου μας οδός Τιουσόν αρ.12 Τρίκαλα κοντά στην Κεντρική Πλατεία τηλ.2431038150 κάθε μέρα από 10.00-13.30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης