Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Συνάντηση Σ. Παπαδόπουλου με σχολικές καθαρίστριες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.10.2022 | 4:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάκη Παπαδόπουλου με το Δ.Σ. του Σωματείου Καθαριστριών & Καθαριστών Σχολικών Κτιρίων Τρικάλων.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, εστιάζοντας κυρίως στο ζήτημα της επέκτασης του ωραρίου απασχόλησης του προσωπικού που ήδη εργάζεται με τρίωρες συμβάσεις και εξαιρετικά χαμηλές αποδοχές, με την αξιοποίηση του επιπλέον κονδυλίου που αναμένεται να διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη νέων εργαζόμενων.

Από την πλευρά του ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επανέλαβε τη στήριξη του κόμματος στις  διεκδικήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων, για την ανανέωση όλων των συμβάσεων με πλήρη εργασία, χωρίς τα 3ωρα της μερικής απασχόλησης, για όλους, για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού με πλήρη εργασία, καθώς και για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε μόνιμη απασχόληση χωρίς όρους, περιορισμούς και αποκλεισμούς εργαζομένων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης