Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση Σιμορέλη με δημοσιογράφους

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.02.2023 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παρόντες στο κάλεσμα του Χρήστου Σιμορέλη οι δημοσιογράφοι των Τρικάλων. Ο πρώην βουλευτής τους καλοδέχτηκε ευχαριστώντας τους έναν έναν προσωπικά τόσο για την παρουσία τους στο πλευρό του κατά το παρελθόν όσο και για την συνεργασία στο παρόν και μέλλον, χαρακτηρίζοντάς τους «συνοδοιπόρους» στον αγώνα του.

Ο Χρήστος Σιμορέλης τους τόνισε πως θα δώσει την εκλογική του μάχη από τη πρώτη γραμμή όπως πάντα. Αναφέρθηκε στη σίγουρη μελλοντική νίκη του κόμματός του στις εκλογές. Υπογράμμισε μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στη κάλπη, καθώς η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή άμεσα. Τέλος, έκανε και μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης