Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση στην Πύλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.08.2022 | 5:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μπορεί η ετήσια Εμποροπανήγυρη στην Πύλη να πέρασε, μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν οι καλύτερες, μπορεί οι επισκέπτες να ήταν λιγότεροι, όμως δεν έλειψαν οι καλές στιγμές, οι καλές παρέες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση από τον Δ. Πύλης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, την παραμονή της  πανήγυρης, μετά τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό που έγινε στον Ι.Ν. της ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, βρέθηκε στην Πύλη μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ντίνο Μπάρδα, την Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Οικονόμου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Υποδιοικητή κ. Αλέξανδρο Πελτέκη, τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Καραχάλιο Γεώργιο. Αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και φυσικά με τον κόσμο της Πύλης.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης