Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Συνάντηση συνεργασίας για την οργάνωση μαθημάτων ελληνικής γλώσσας για μετανάστες

ΤΟΠΙΚΑ22.02.2024 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση συνεργασίας για την οργάνωση μαθημάτων Ελληνικής γλώσσας για μετανάστες, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκε η έναρξη συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών προκειμένου να οργανωθούν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού από εθελοντές εκπαιδευτικούς προς ενήλικες μετανάστες/τριες. Σκοπός των μαθημάτων είναι η ευκολότερη ένταξη στην αγορά εργασίας και η επιτυχία στις εξετάσεις Πολιτογράφησης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινή υπόσχεση να συνεχιστεί η στενή συνεργασία όλων των φορέων προγραμματίζοντας επόμενες συναντήσεις και δράσεις.

Παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της ΔΙ.Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δήμητρα Νάτσινα, τα μέλη του Κέντρου Ένταξης  Μεταναστών του Δήμου Τρικκαίων κ. Ευαγγελία Μπακαρού (Κοινωνική Λειτουργός), κ. Ευγενία Γαλανάκη (Νομικός), κ. Αχμέτ Φεράς (Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής) και οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κ. Βασίλειος Κωτούλας, κ. Ιωάννης Ζορμπάς, κ. Βασίλειος Νάστος και η κ. Δήμητρα Παπανδρέου Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης