Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων με στελέχη του Δ. Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ15.04.2024 | 12:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ενημερωτική συνάντηση είχαν τα στελέχη του Δήμου Πύλης οι Αντιδήμαρχοι Έργων και Αναπληρωτής του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνος Ούτρας, Καθαριότητας κ. Χρήστος Μπακάλης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Ζιάκας, με το νέο συσταθέν Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 13..00 στο Δημαρχείο Πύλης, με μοναδικό θέμα συζήτησης το καθιερωμένο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Από μέρους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Συλλόγων Σαρακατσαναίων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Λέφας, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημ. Γαλλής, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Πέτρος Κουτσής, ο κ. Βασ. Βλαχογιάννης και η κ. Ελένη Κόκκαλη μέλη του Συλλόγου Τρικάλων. Παρόν ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» του ορεινού όγκου κ. Γεώργιος Κωτούλας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ούτρας αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας στον Δήμο Πύλης, ανέφερε ότι ο Δήμος Πύλης πάντα είναι αρωγός στο κορυφαίο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στην περιοχή, βοηθώντας σύμφωνα με τις δυνατότητες του στην καλλίτερη επιτυχία του Ανταμώματος και αυτό θα πράξει και φέτος.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των παρόντων αρμοδίων Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Λέφας ζήτησε μ ε την σειρά του την βοήθεια του Δήμου στα διαδικαστικά ζητήματα , τονίζοντας ότι φέτος θα έλθουν και πολλά παιδιά από την Βουλγαρία αφού πρόσφατα ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας πήρε την Ελληνική Ιθαγένεια, ένα σημαντικό γεγονός για την Πατρίδα μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης