Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Συνάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων με τον υπουργό Δικαιοσύνης

ΤΟΠΙΚΑ09.07.2018 | 3:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Γουγουλάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Πουλιανίτη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Τσαγκούλη και τον Ταμία κ. Ευάγγελο Τσέλιο, επισκέφθηκε στις 03-07-2018 τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Δημήτριος Παπασπύρου και οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κ.κ Χρήστος Σιμορέλης και Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τέθηκαν θέματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης, τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινή άσκηση του Δικηγορικού Λειτουργήματος και έμμεσα στη ζωή των πολιτών της τοπικής κοινωνίας των Τρικάλων.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα εν λόγω θέματα και μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, εξέφρασε προς το Διοικητικό Συμβούλιο τη θετική στάση του και την πρόθεσή του να συνδράμει στην επίλυση τους σε συνεργασία με τους λοιπούς συναρμόδιους φορείς.

Από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης