Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων Θεόδωρου Αλέκου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ΤΟΠΙΚΑ20.01.2023 | 5:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο στο γραφείο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου. Τα διαδικαστικά της επικείμενης συνάντησης διευθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου έπειτα από σχετική ενημέρωση που προηγήθηκε από την πλευρά του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε την αδόμητη ζώνη Καλαμπάκας – Καστρακίου, ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία, που με σωστό προγραμματισμό, συνεννόηση όλων των πλευρών και με την βοήθεια του Αρχιεπισκόπου, ο Δήμαρχος είναι βέβαιος πως μπορεί να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά του ο κ.κ Ιερώνυμος ζήτησε από τον Δήμαρχο να του αποσταλεί πλήρης ενημερωτικός φάκελος τον οποίο θα μελετήσει, βοηθώντας παράλληλα ώστε να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση.

Στο πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο στην πόλη της Καλαμπάκας, γεγονός που θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την περιοχή μας.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος τεχνικών Έργων και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης