Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με τις Μαίρη και Αναστασία Βίρβου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.04.2024 | 3:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση γνωριμίας, αλλά, κυρίως, ουσιαστική συζήτηση για το Μουσείο Τρικαλινών Καλλιτεχνών, ήταν τα χαρακτηριστικά της επίσκεψης των θυγατέρων του μεγάλου τρικαλινού στιχουργώ Κώστα Βίρβου, στον Δήμαρχο Τρικκαίων. Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου 2024 οι κ. Μαίρη και Αναστασία Βίρβου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά στο γραφείο του. Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε συζήτηση για το υπό δημιουργία Σπίτι Τρικαλινών Καλλιτεχνών και το τμήμα που θα αφορά στον μεγάλο τρικαλινό λαϊκό ποιητή. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά τη συναυλία που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», προς τιμή του Κώστα Βίρβου και του Μπάμπη Μπακάλη, από τα Μουσικά Σχολεία Τρικάλων και Καρδίτσας. Η συναυλία ήταν πρωτοβουλία της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων & Καρδίτσας και των Δήμων Τρικκαίων και Μετεώρων. Τις κόρες του Κώστα Βίρβου συνόδευαν οι σύζυγοί τους κ. Γιώργος Τσιχριντζής και Σπύρος Δεληγιάννης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης