Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση του νέου Διοικητή της ΣΜΥ με τον Δήμαρχο Πύλης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2024 | 4:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου στο Δημαρχείο Πύλης ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας, από τον Νέο Διοικητή της ΣΜΥ στα Τρίκαλα Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Παπαγεωργίου για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ειδικά με τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν από τις καταστροφές του περασμένου Σεπτεμβρίου και για τις προσπάθειες που γίνονται από μέρος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών.

Επίσης ο κ, Μαράβας τόνισε την καλή συνεργασία που είχε ο Δήμος Πύλης με την ΣΜΥ και με τους προκατόχους του και την βοήθεια που παρείχε, στην χειμερινή διαβίωση των μαθητών της Σχολής κάθε χρόνο στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Παπαγεωργίου καλή επιτυχία στο έργο του. Δόθηκε αναμνηστικό δώρο από τον κ. Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης