Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνάντηση του Συλλόγου Πλημμυροπαθών Δ.Ε. Μεγάλων Καλυβίων

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2024 | 8:34 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συζήτηση για την επίσπευση των διαδικασιών των αποζημιώσεων και για την αποκομιδή των γκρεμισμένων σπιτιών και αποθηκών, πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή ο Σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «Καλούμε όλους τους πλημμυροπαθείς που το σπίτι τους έχει χαρακτηριστεί κόκκινο, την Κυριακή στις 11 η ώρα το πρωί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε πως θα δράσουμε για την επίσπευση των διαδικασιών των αποζημιώσεων και για την αποκομιδή των γκρεμισμένων σπιτιών και αποθηκών.

Δέκα μήνες μετά την πλημμύρα οι διαδικασίες των αποζημιώσεων κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Ο κίνδυνος των ασθενειών από τα ποντίκια, τα φίδια και τους αρουραίους που μπαινοβγαίνουν στα γκρεμισμένα είναι πλέον ορατός. Οι δυσωδία γίνεται αντιληπτή από μακριά. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση υπάρχει άμεση αναγκαιότητα να κινητοποιηθούμε όλοι μας.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους πλημμυροπαθείς σε Συνέλευση την Κυριακή 30/6/2024 στις 11 η ώρα το πρωί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης