Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ25.09.2023 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι , ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης περνούσε για δεύτερη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Μετά με τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά, πριν το β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά το ραντεβού του ήταν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Νικητής πλέον της κούρσας διαδοχής και με τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο πλευρό του, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα για να λάβει συμβουλές για τη μάχη που θα πρέπει να δώσει για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, με τη συνάντηση να διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομίας του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης