Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχείς εργασίες για την ανάπλαση στις όχθες του Ληθαίου

ΤΟΠΙΚΑ12.01.2024 | 4:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τοποθετήσεις φωτιστικών σε τμήμα της οδού Αμαλίας, συνεχίζεται η υλοποίηση του σημαντικού έργου για την ανάπλαση στον Ληθαίο ποταμό. Το τελευταίο διάστημα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο τμήμα των παρεμβάσεων στο τμήμα της οδού Αμαλίας από τη γέφυρα Γούρνας προς την πεζογέφυρα Ασκληπιού και πλέον ξεκίνησε η τοποθέτηση των φωτιστικών.

Ανάλογες παρεμβάσεις στο πεζοδρόμιο και τον ποδηλατόδρομο συνεχίζονται προς την άλλη πλευρά της οδού Αμαλίας, από τη γέφυρα Γούρνας προς τη γέφυρα Τρικκαίογλου, σταδιακά. Υπενθυμίζεται ότι πλέον, βάσει του σχεδιασμού, έχει μονοδρομηθεί η οδός Αμαλίας με κατεύθυνση από τη γέυρα Τρικκαίογλου προς το κέντρο της πόλης.
Ουσιαστικά η «Ανάπλαση Παρόχθιας Ζώνης Ληθαίου Ποταμού κατά μήκος της κοίτης εντός του σχεδίου πόλης» έχει ήδη δώσει τα δείγματά της.
Διότι, τα τμήματα που είναι ολοκληρωμένα (γέφυρα Γκίκα προς γέφυρα πρώην ΚΤΕΛ, και από γέφυρα Γούρνας προς πεζογέφυρα Ασκληπιού από την πλευρά της οδού Κανούτα) είναι από τα πλέον όμορφα και, κυρίως, χωρίς προβλήματα, προσβάσιμα από όλους και όλες, πεζούς, εμποδιζόμενα άτομα και ποδηλάτες.
Οπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας «το έργο συνεχίζεται και από τη βόρεια πλευρά της οδού Αμαλίας, για να προσφέρουμε πιο όμορφες και πιο λειτουργικές όχθες, στο στολίδι της πόλης μας, για τους τρικαλινούς και τους επισκέπτες».
Το έργο είχε προϋπολογισμό 3,1 εκατ. ευρώ, που προσήλθε από το ΠΕΠ Θεσσαλίας, ΠΔΕ και ΕΤΠΑ.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης