Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Συνέχεια εκδηλώσεων στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.06.2019 | 6:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 οι εκδηλώσεις της 5ης Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης του Μουσείου Τσιτσάνη και του Δήμου Τρικκαίων.

Αναλυτικά:

  1. Street party World Music Day, στις 21:00 στον πεζόδρομο του Διοικητηρίου των παλιών φυλακών

Καλή μουσική  και εξωτικά φρούτα είναι ό,τι πρέπει για μια street κατάσταση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Η ομάδα των BONDAGE Music διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Street party World Music Day. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μουσικό φεστιβάλ με αφορμή την πανευρωπαϊκή ημέρα μουσικής  στις 21 Ιουνίου 2018. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Μουσικής Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη και θα λάβουν μέρος νέοι μουσικοί από όλη την Θεσσαλία. Θεωρείται ένα σημαντικό event, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους, που επιθυμούν να ασχοληθούν με την ηλεκτρονική μουσική, να προβάλουν το έργο τους και φυσικά  στους κατοίκους της πόλης να απολαύσουν την αγαπημένη τους αυτή ξεσηκωτική μουσική.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης