Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Συνέχεια εκδηλώσεων στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19.06.2019 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 οι εκδηλώσεις της 5ης Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης του Μουσείου Τσιτσάνη και του Δήμου Τρικκαίων. Αναλυτικά:

  1. Το Κέντρο Κοινότητας & Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το e- trikala πραγματοποιούν καλλιτεχνική βραδιά με τίτλο «Γέφυρες Πολιτισμού» την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στην αυλή του Κέντρου Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση- Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης πάνω στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και σε θέματα Προσφύγων «Και αν ήσουν Εσύ» σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
  • Χορογραφία Συγχρόνου Χορού από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων TDA.
  • Παρουσίαση ελληνικών, συριακών και κουρδικών χορών από το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Δ. Tρικκαίων (το τμήμα απαρτίζεται από τα άτομα που φιλοξενούνται στο Πρόγραμμα ESTIA από την e- trikala).
  • Προβολή βίντεο μικρού μήκους “Πόλεις της Ελλάδας καλωσορίζουν τους πρόσφυγες”

Ώρα Έναρξης: 8:00 μ.μ.

Ώρα λήξης:  9:15 μ.μ.

 

  1. Οι KAZOO είναι ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που καθιερώθηκε κυρίως από τις ζωντανές εμφανίσεις του σε φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα καθώς κι απ’ τις συνεργασίες τους. Έρχονται να παντρέψουν το βαλκανικό ήχο του βιολιού και του σαξοφώνου, με τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο στους γνώριμους ρυθμούς της Balkan Ska αλλά και Reggae μουσικής.

Στη βαλίτσα τους έχουν ήδη έναν ολοκληρωμένο δίσκο με δικές τους συνθέσεις, αλλά και διασκευές γνώριμων ακουσμάτων βασισμένες σ’ ένα εύρος που κυμαίνεται από την παράδοση των Βαλκανίων ως κι επιτυχίες της σύγχρονης παγκόσμιας σκηνής κάθε είδους- πάντα όμως με χορευτικές διαθέσεις! Ετοιμαζόμαστε να τους υποδεχτούμε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.

 

Οι ΚAZOO είναι:

Αντώνης Τενεκετζής – φωνή, κιθάρα

Παναγιώτης Δώρης – φωνή, κιθάρα

Ηλίας Θεοδώρου aka Τρελελές – βιολί

Νίκος Τάρας – σαξόφωνο, πλήκτρα , φωνητικά

Αποστόλης Σιταράς –ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Χρήστος Γκαΐλας – μπάσο, φωνητικά

Γιώργος Τσιολχάς – τύμπανα

 

Facebook Official Page: https://www.facebook.com/KazooSalonika/

YouTube Page: https://www.youtube.com/user/KazooSalonika

 

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης