Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζει στη Φήκη ο Μανούρας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.07.2022 | 12:24 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το αυτονόητο έγινε πράξη στον ΠΟ Φήκης. Ο Νίκος Μανούρας ο άνθρωπος που οδήγησε πέρυσι τους κόκκινους εκ του ασφαλούς σε μία εύκολη παραμονή και ένα καλό πλασάρισμα στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο ΠΟ Φήκης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ως εξής:
Η Διοίκηση του Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Μανούρα.
Το ήθος, η εργατικότητα και το πάθος του προπονητή μας, σε συνδυασμό με την καλύτερη μέχρι στιγμής και επιτυχημένη πορεία της ομάδας την προηγούμενη χρονιά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την συνέχεια της συνεργασίας μας και τη νέα σεζόν.
Νίκο να έχεις υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνεις ώστε να οδηγήσεις τον Π.Ο Φήκης στην επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε βάλει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης