Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία ο Στ. Κασσελάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ30.05.2024 | 2:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αιχμές την ακρίβεια και τις εξελίξεις στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών συνεχίζει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Στο πλαίσιο της ακρίβειας που ταλανίζει τα νοικοκυριά -όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις- από την Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι στη φαρέτρα τους «παραμένει σε σε εξέχουσα το ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας».

Στο πλαίσιο των περιοδειών του Στέφανου Κασσελάκη επισημοποιήθηκε το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδος της προεκλογικής περιόδου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πραγματοποιήσει την τελευταία συγκέντρωσή του στην Πάτρα.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης θα απευθύνει ομιλία. Στις 4 του μήνα θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική του συνέντευξη, η οποία, όπως λένε από την Κουμουνδούρου, θα έχει πρωτοτυπίες.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα γίνει η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, ενώ η προεκλογική περίοδος θα ολοκληρωθεί με την τελευταία ομιλία, την Παρασκευή, δυο μέρες πριν τις εκλογές, στην Πάτρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης