Τρίτη 31.01.2023 | Εορτάζουν: Κύρος, Κύρης, Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα

Συνεχίζει τις δράσεις τουριστικής προβολής η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ29.11.2022 | 7:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο 12ο ετήσιο συνέδριο του κορυφαίου δικτύου ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Γαλλίας Selectour, στην Αθήνα, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζοντας τους προορισμούς της σε εκπροσώπους της γαλλικής αγοράς.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ ο χρόνος διεξαγωγής του- μόλις ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα- ενισχύει την προσπάθεια για προβολή της Θεσσαλίας ως χειμερινού προορισμού και προορισμού city break. Στο πλαίσιο του συνεδρίου της Selectour, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού νομού Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να παρουσιάσουν τους προορισμούς της Θεσσαλίας στους Γάλλους τουριστικούς πράκτορες. Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον ΕΟΤ, το γραφείο του Οργανισμού στο Παρίσι και την διευθύντρια κ. Δήμητρα Βοζίκη αποφέρει αποτελέσματα. Το δίκτυο της Selectour μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από τη Γαλλία για αυτό και συμμετείχαμε στις συναντήσεις ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας.

Το δίκτυο της Selectour είναι το κορυφαίο δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Γαλλία. Τα πρακτορεία-μέλη του είναι περισσότερα από 1200, βρίσκονται σε όλη την γαλλική επικράτεια, σε περισσότερες από 600 πόλεις, με περισσότερους από 4000 συμβούλους που ειδικεύονται στα ταξίδια αναψυχής και στον επαγγελματικό τουρισμό. Το Selectour δημιουργήθηκε το 2010 από τη συγχώνευση δύο μεγάλων ιστορικών δικτύων διανομής ταξιδιών στη Γαλλία και διατηρεί πλήρως την ανεξαρτησία του, καθώς δεν έχει δεσμεύσεις ως προς τους προμηθευτές και τους προορισμούς. Το δίκτυο είναι δομημένο ως συνεταιρισμός, το κάθε πρακτορείο διατηρεί την αυτονομία του και προσφέρει στον ταξιδιώτη ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις αναζητήσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ