Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζεται η δωρεάν στάθμευση στο πάρκινγκ της Ασκληπιού

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2024 | 12:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για έναν ακόμη χρόνο συνεχίζεται η δωρεάν στάθμευση τρικαλινών και επισκεπτών στον δωρεάν χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Ασκληπιού. Ο Δήμος Τρικκαίων και οι Οικογένειες Καραθάναση επέκτειναν τη συμφωνία για να εξυπηρετηθούν οι οδηγοί, που σταθμεύουν δωρεάν, σε χώρο που έχει διαμορφωθεί από τη δημοτική εταιρεία “Αστική Ανάπτυξη” ΑΕ. Ο χώρος λειτούργησε λίγο πριν τον περυσινό Μύλο των Ξωτικών και εξυπηρέτησε σε μέγιστο βαθμό τους επισκέπτες, ενώ ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τρικαλινούς οδηγούς. Εξάλλου, σε μόλις 550 μέτρα οι πολίτες βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και σε ελάχιστα λεπτά μπορούν να κινηθούν στην πόλη, αφήνοντας το όχημα δωρεάν, σε ασφαλές σημείο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς συναντήθηκε με τον εκπρόσωπων των οικογενειών, κ. Ηλία Καραθανάση και τον πρόεδρο της δημοτικής εταιρείας, Γιώργο Ζιώγα, επισφραγίζοντας τη συνέχιση της δωρεάν παροχής για τους πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης