Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στόλου του Δήμου Μετεώρων με νέα σύγχρονα μηχανήματα

ΤΟΠΙΚΑ18.05.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Mε ένα νέο σύγχρονο καταστροφέα κοπής χόρτων ενισχύονται οι Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Μετεώρων.

Στην παραλαβή του καταστροφέα προχώρησαν, χθες το πρωί, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πρασίνου Πολυζώης Χαλατσάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου Λίτσα Ζιώγα, ο υπεύθυνος του Αμαξοστασίου Δημήτρης Τσιαντίκος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Αγροτικών Απόστολος Ευθυμίου. Με το νέο καταστροφέα ολοκληρώθηκε το έργο συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 315.000 ευρώ με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού» και με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Στο συγκεκριμένο έργο περιλαμβανόταν ακόμη η προμήθεια καλαθοφόρου οχήματος 16μ., μονοκάμπινου φορτηγού ανατρεπόμενου, γεωργικού ελκυστήρα και επαγγελματικό χλοοκοπτικό τρακτέρ. Ο νέος καταστροφέας πρόκειται να συμβάλλει στις εργασίες καθαρισμού χόρτων που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση οι υπηρεσίες του Δήμου.  Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την ενίσχυση του Αμαξοστασίου με νέα σύγχρονα μηχανήματα που αναμένεται να συμβάλλουν ουσιαστικά είτε σε θέματα πολιτικής προστασίας, είτε στην καθαριότητα, είτε σε άλλες σχετικές και απαραίτητες εργασίες προς όφελος των πολιτών του Δήμου Μετεώρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης