Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.07.2018 | 1:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας Καλαμπάκας φιλοξενεί έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων με σχετική θεματολογία.

Όλο το καλοκαίρι (από τις 12 Ιουλίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου) οι επισκέπτες του Μουσείου μέσα στον εκθεσιακό χώρο, παράλληλα με τα εκθέματα, θα μπορούν να δουν και τα έργα  είκοσι περίπου καλλιτεχνών, οι οποίοι εμπνέονται από τη θεματολογία του Μουσείου  και δημιουργούν για την Εκπαίδευση, τους μύθους του Αισώπου, την Ελλ. Μυθολογία και τα Μετέωρα.

Αυτή η έκθεση είναι το πρώτο βήμα μιας συνεργασίας, η οποία θα έχει συνέχεια με τη δημιουργία και άλλων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Το Μουσείο, αφ’ ενός, έχει στους στόχους και στο πρόγραμμά του τη δημιουργία εκδηλώσεων που προωθούν την πνευματική καλλιέργεια και τον πολιτισμό και ο Σύλλογος ζωγράφων, αφ’ ετέρου, έχει συνηθίσει το φιλότεχνο κοινό της περιοχής σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες, οι οποίες συνθέτουν διάφορες μορφές Τέχνης, με στόχο πάντα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η λειτουργία της έκθεσης ακολουθεί το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου και η είσοδος γίνεται με το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είναι: Αλεξίου Γωγώ, Γκούμα Ευαγγελία, Γραββάνη Χρυσή, Ζιάκα Μαρία, Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή, Κανίνα Ζωή, Κανίνα-Βάκα Τζένη, Κομπόλια Έφη, Λιάπη Λιλίκα, Μέος Ευάγγελος, Μπούρα Μαίρη, Παναγιωτίδου Αθηνά, Παπαγεωργίου Αίγλη, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Σίμου Κασσιανή, Στεργίου-Ζαχαράκη Ζωή, Στυλιάρα Σταυρούλα, Ταμπρατζή Ελένη, Τάσιου Ελένη, Τάσιου Συλβάνα, Τσίκος Δημήτριος, Χαρίση Μαριάνθη.

Πληροφορίες για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Καλαμπάκας

Διεύθυνση: Χατζηπέτρου & Μ. Αλεξάνδρου | Καλαμπάκα, 422 00

Διαδίκτυο: WWW. bookmuseum.gr

Τηλέφωνο: [+30] 24320 75219

Ηλεκτρ. ταχυδρομείο: info@bookmuseum.gr

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή 12:00π.μ. – 08:00 μ.μ.

Σάββατο και Κυριακή: 12:00π.μ. – 08:00 μ.μ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης