Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Συνεχίζεται η σεμιναριακή εκπαίδευση στο Νοσοκομείο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ17.12.2018 | 7:25 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με επιτυχία διεξάγεται στο Γ.Ν. Τρικάλων, το εκπαιδευτικό σεμινάριο P.H.T.L.S. (Pre Ηospital Trauma Life Support) κατά την αντιμετώπιση πολυτραυματία στον προνοσοκομειακό χώρο, το οποίο διοργανώνει για πρώτη φορά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο P.H.T.L.S είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 ημερών που έχει εκπονηθεί από το επιστημονικό σωματείο των προνοσοκομειακών υγειονομικών των ΗΠΑ και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Χειρουργών.

Το σεμινάριο, περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις, σταθμούς δεξιοτήτων και σταθμούς σεναρίων, με στόχο την εκπαίδευση κυρίως των υγειονομικών (διασωστών – νοσηλευτών Τ.Ε.Π, προνοσοκομειακού και νοσοκομειακού χώρου) στις ιδιαιτερότητες που έχει η αντιμετώπιση του τραυματία στη σκηνή του τραυματισμού.

Η εκπαίδευση υποστηρίζεται από ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο και πραγματοποιείται από διαπιστευμένους εκπαιδευτές.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται από το Εθνικό Κέντρο PHTLS, στο χώρο του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης