Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στα Μετέωρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.07.2019 | 12:36 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Αφού η περσινή επιτυχημένη πορεία των Μετεώρων  πέρασε στον παρελθόν ήταν δεδομένο  που οι άνθρωποι του τόπου θα έβαζαν πλώρη για την νέα εποχή μετά και την αποχώρηση της παλιάς επιτυχημένης διοίκησης. Έτσι και έγινε αφού συγκροτήθηκε νέα διοίκηση η οποία έπιασε αμέσως δουλειά.

Αρχικά έβαλε στο τιμόνι της έναν καταξιωμένο  Τρικαλίνο προπονητή. Ο λόγος για τον Σπύρο Ευαγγέλου ο οποίος έχει δείξει αξιοπρεπέστατο έργο στις προηγούμενες ομάδες του. Αυτός θα είναι λοιπόν που θα οδηγήσει την ομάδα την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα προσπαθήσει  να επιτύχει τους στόχους που δεν είναι άλλοι φυσικά από την άνετη παραμονή της ομάδας και ταυτόχρονο μια καλή πορεία όπως και πέρυσι.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ως γυμναστής ο Νίκος Μανούρας ο οποίος και αυτός έχει δείξει έργο στις προηγούμενες ομάδες και θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα Μετέωρα.

 

 

Το έως τώρα πάρε δώσε

Στο πάρε- δώσε τώρα, έφυγαν σημαντικά <<γρανάζια>> από την περσινή ομάδα, όπως ο Ζαρόπουλος που πήγε στα Τρίκαλα, ο Κιάκος έφυγε για τον Πανιώνιο ενώ ο Νίκος Σκόνδρας από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΟΦ Ιεράπετρας. Στα θετικά είχαμε στις ανανεώσεις των Παπαεθυμίου, Πολυζόπουλου και Γεωργάκη ενώ υπήρξε και μεταγραφική ενίσχυση με την απόκτηση στου Διονύση Δάσσιου που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Πηγής.

Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις στο κομμάτι των μεταγραφών αλλά και στο κομμάτι των ανανεώσεων καθώς προτεραιότητα της ομάδας είναι να αγωνίζονται παίκτες που κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του νομού.

 

Στόχος η άνετη παραμονή

 

Στόχος όπως προαναφέρθηκε είναι η ομάδα φυσικά να υλοποιήσει τους στόχους της που είναι η παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα να παίξει ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο έχοντας σαν άστρο την περσινή πορεία. Σίγουρα με την πρόσληψη του Σπύρου Ευαγγέλου στο τιμόνι της  ομάδας θα δούμε διαφορετικά πράγματα στην ομάδα των Μετεώρων καθώς ο νέος τεχνικός θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο σωματείο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop