Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Συνεχίζει να στοχεύει στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό

ΤΟΠΙΚΑ08.06.2018 | 9:12 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, τον οποίο υποδέχθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, έγινε μία αναλυτική και δημιουργική συζήτηση, κυρίως για θέματα που αφορούν τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα.

Ο κ. Κυρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων μιας και είναι το πρώτο Επιμελητήριο που λειτουργεί αγροτικό τμήμα και είναι επίσης φορέας διαχείρισης του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Παράλληλα, ο κ. Γιαγιάκος ενημέρωσε τον κ. Κυρίτση, πως είχε επικοινωνία με πολλούς από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδας, οι οποίοι και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρότασή του για δημιουργία Δικτύου συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα για υλοποίηση στοχευμένων κοινών δράσεων.

Σύμφωνος στην απόφαση αυτή για τη δημιουργία του δικτύου με συναντήσεις εργασίας στα Τρίκαλα, στάθηκε και ο κ. Κυρίτσης, μιας και η περιοχή του διαθέτει σημαντικό υπόβαθρο στις αγροτικές καλλιέργειες.

Τέλος, οι δύο πρόεδροι ανανέωσαν το ραντεβού τους, προκειμένου να συζητήσουν δράσεις και πρακτικές που αφορούν την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή