Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Συνεχίζει τις συναντήσεις ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ16.09.2019 | 2:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Τζατζάκης και τα μέλη του ΔΣ συνεχάρηκαν τον Δήμαρχο για την εκλογή του και του ευχήθηκαν καλή θητεία.

Τα δύο θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση ήταν να μπει ένα επιπλέον δρομολόγιο στον πρώην Δήμο Τυμφαίων τους θερινούς μήνες και τα δρομολόγια για την διευκόλυνση των μαθητών.

 

Εντάχτηκε ένας ακόμη οδηγός

Νέος υπάλληλος – οδηγός ορκίστηκε στο Δημαρχείο από το Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο παρουσία του Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας και του Προϊστάμενου Τεχνικών Έργων και Συντήρησης Υποδομών. Ο Δήμαρχος αφού τον υποδέχτηκε του ευχήθηκε Καλή Αρχή στα νέα του καθήκοντα.

 

Στην αναρριχητική συνάντηση

Στην έναρξη της 31ης Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης που διεξήχθη στο χώρο των Μετεώρων μέχρι την Κυριακή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αντώνη Τούλα. Σε ένα ευχάριστο κλίμα συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης καθώς και με πολλούς αναρριχητές από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στη συνάντηση. Ο Δήμαρχος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για τη μακροχρόνια συνεργασία και προσφορά της για την περιοχή της Καλαμπάκας. Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της ΕΟΟΑ ο Έφορος ορειβασίας κ. Ανέστης Λουκάς ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για τη βοήθειά του και την παρουσία του στη συνάντηση και του προσέφερε ως δώρο ένα βιβλίο για την ορειβασία και αναμνηστικά. Η βραδιά συνεχίστηκε με τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις αναρριχητών και γεύμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020