Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις

ΤΟΠΙΚΑ21.08.2023 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στα Τρίκαλα. Ο Δήμος Τρικκαίων με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει και συνολικό προϋπολογισμό 4.100.000 ευρώ ξεκίνησε να ασφαλτοστρώνει τους δρόμους που έχουν δεχθεί μεγάλο φόρτο από τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος.
Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην οδό Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη ανάμεσα στο Στάδιο και το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο και το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση ενός σημαντικού δρόμου στην ίδια περιοχή, της οδού Πατουλιάς.
Δρόμου με μεγάλη ανάγκη για αναμόρφωση, καθώς στο πέρασμα των χρόνων είχε δεχθεί πλήθος παρεμβάσεων.
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας έδωσε έμφαση σε αυτά τα έργα για την άσφαλτο, τονίζοντας «τη σημασία τους για την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Καποδιστρίου, Φαρμάκη, Θεμιστοκλέους, καθώς και στο μεγαλύτερο τμήμα της 5ου Συντάγματος. Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά, με βάση προγραμματισμό που έχει ήδη για κάθε συνοικία των Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης