Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.06.2024 | 1:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα Τρίκαλα αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα, σύμφωνα με το σχετικό προγραμματισμό της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, η υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10 το πρωί θα βρεθεί στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων, όπου θα έχει συνάντηση με τους 4 Δημάρχους του Νομού Τρικάλων, ενώ στις 10:45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ΚΕΠ του Δήμου Τρικκαίων.

Αμέσως μετά θα γίνουν επισκέψεις στις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων, στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στο εκλογικό περίπτερο ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων και δηλώσεις στα τοπικά μέσα ΜΜΕ, βόλτα Ασκληπιού και συζήτηση με πολίτες σε κεντρικό καφέ.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχει και η Τρικαλινής καταγωγής Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Παυλίνα Καρασιώτου όπου στις 11:30 θα επισκεφτεί την ΔΥΕΕ-Δημοσιονομική υπηρεσία εποπτείας και ελέγχου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης