Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζονται τα έργα από το Δήμο Τρικκαίων σε περιφερειακές κοινότητες

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2024 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Δήμος Τρικκαίων τα έργα αναπλάσεων και υποδομών σε περιφερειακές κοινότητες. Στόχος να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, αλλά και να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν.

Πρόκειται για έργα «αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και προστασίας των υποδομών», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, που επισκέφθηκε κατά σειρά Αγία Κυριακή, Πατουλιά και Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Στην Πατουλιά

Στο χωριό γίνεται ανακατασκευή πεζοδρομίων της πλατείας. Πρόκειται για πεζοδρόμια που χρειάζονται αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και τα οποία θα βελτιώσουν την είσοδο – έξοδο από την πλατεία με ασφάλεια. Στο χωριό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λάμπα και συζήτησαν συνολικά για την πορεία των έργων, σε συνδυασμό και με την πρόσφατη συνάντηση όλων των προέδρων με τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά και τα στελέχη της δημοτικής αρχής. Παρέστη, δε, ο προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Υποδομών και Αυτεπιστασίας κ. Βαγγέλης Τζίκας.

Στην Αγία Κυριακή

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να αποκαθιστά κανάλια σε αγροτικές περιοχές, που καταστράφηκαν ή υποχώρησαν από τις πλημμύρες. Σχετικές εργασίες γίνονται αυτήν την περίοδο στην Αγία Κυριακή, χωριό που επλήγη από τον Daniel και στην αγροτική του περιφέρεια. Παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε Ξυλοπάροικο και Γοργογύρι, ενώ τα έργα θα συνεχιστούν και προς την περιοχή των Μεγάλων Καλυβίων. Παρέστη, επίσης, ο πρόεδρος της Αγίας Κυριακής κ. Χρ. Παπαευθυμίου.

Στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο

Ένα πολύ σημαντικό έργο αφορά στο Πνευματικό Κέντρο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, που ανακατασκευάζεται. Έχουν τοποθετηθεί τα κουφώματα και οι τουαλέτες (και για ΑμεΑ), έχει γίνει σοβάτισμα, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες για θέρμανση, ύδρευση και αποχέτευση. Το κτήριο, στο κέντρο του χωριού, «θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ως χώρο εκδηλώσεων και συναντήσεων», επεσήμανε ο κ. Καταβούτας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης