Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζονται τα έργα στις κοινότητες των Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ09.12.2022 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων σε χωριά. Έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται σε συνεργασία των κατά τόπους αντιδημάρχων των δύο τομέων, Σάκη Σκρέκα και Αποστόλη Παππά, με τον αντιδήμαρχο Έργων Γ. Καταβούτα και τους προέδρους των συμβουλίων των χωριών. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται έργα σε Ρίζωμα, Παλαιόπυργο και Μεγαλοχώρι. Στο μεν Ρίζωμα, η πλατεία του χωριού ομορφαίνει με νέα πλάκα Πηλίου σε όλο σχεδόν το εύρος της. Στον Παλιαόπυργο και το Μεγαλοχώρι οι παρεμβάσεις αφορούν στους πεζούς και στην κατασκευή κρασπέδων (προς Αρδάνι και Χρυσαυγή αντιστοίχως).
Αυτές οι παρεμβάσεις, τις οποίες είδαν από κοντά οι αντιδήμαρχοι Απ. Παππάς και Γ. Καταβούτας “δείχνουν το συνεχές ενδιαφέρον και τα έργα ουσίας για τους κατοίκους των χωριών μας”, όπως τόνισαν αμφότεροι σε δηλώσεις τους.
Εξάλλου ήδη έχουν γίνει επισκέψεις των στελεχών της δημοτικής αρχής σε πολλά χωριά του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν διά ζώσης, τόσο η πορεία των υφιστάμενων, έργων, όσο και ο προγραμματισμός νέων, με βάση τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινωνίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης