Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ01.11.2019 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το βάρος στην προσπάθεια να συσπειρώσουν δυνάμεις γύρω από τη δράση του κόμματος, έχουν ρίξει τα Τρικαλινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής ακολουθώντας τα βήματα της καμπάνιας για αύξηση των μελών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα, η διαδικασία των εγγραφών δείχνει ότι έχει συμβάλει σημαντικά σε αυτή την κατεύθυνση, με τα εγγεγραμμένα μέλη να αυξάνονται κατά 50% από την περίοδο των εκλογών μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με όσα εκτιμούν από πλευράς της Νομαρχιακής Επιτροπής, αυτό δείχνει μια σημαντική τάση που θα διευκολύνει στη σταθεροποίηση και στην αύξηση της βάσης των ψηφοφόρων αλλά και τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, στρώνοντας το έδαφος σε νέες προοπτικές.

Πέρα από το κομμάτι των εγγραφών, επιδιώκεται κάθε μήνας, να περιλαμβάνει και πολιτική δράση καθώς και ανοιχτό διάλογο γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις σε επίπεδο νομού. Ήδη δρομολογούνται οι επισκέψεις και η συμμετοχή τους σε πολιτικές εκδηλώσεις στην περιοχή, δύο κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου και Ανδρέα Ξάνθου. Στόχος είναι ο προγραμματισμός των δράσεων εντός Νοεμβρίου. Ο κ. Δημ. Τζανακόπουλος αναμένεται στην Καλαμπάκα να μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική ομιλία για το παρόν και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μέσα από τη διαμόρφωση διαφορετικών κοινωνικών αναγκών. Από την πλευρά του ο κ. Ξάνθος, λόγω της συνεχούς δράσης του και ενεργοποίησής του στον τομέα της υγείας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και τα προβλήματα στον τομέα αυτό είναι εκρηκτικά για την περιοχή μας και αφορούν όλο το εύρος της κοινωνίας.

Όλα αυτά βέβαια, δεν έχουν σταθεροποιηθεί λόγω και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Αναμένεται ωστόσο σύντομα να καταλήξουν σε ημερομηνίες εντός του μήνα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης