Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δ. Πύλης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.08.2018 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης σε συνεργασία με τον Δήμο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή «Πλάτανος» στην Πύλη, με τίτλο  «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στις γειτονιές της Πύλης».

Την εκδήλωση προλόγισε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιώτα Πάνου η οποία καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, που τόνισε πως πρέπει να γίνει θεσμός η αναβίωση της παλαιάς γειτονιάς.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κατσαρός και  ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, ενώ ιστορική αναφορά για την γειτονιά του Πλατάνου έκανε ο κ. Βασίλειος Πανάγος.

Ακολούθησε η εκδήλωση με τη χορωδία του Συλλόγου να τραγουδά παλαιές επιτυχίες από λαϊκό Ελληνικό ρεπερτόριο, καθώς και του Ελληνικού Κινηματογράφου, με την συνοδεία μουσικών οργάνων που παίζανε  φίλοι μουσικοί του  Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου μουσικού κ. Δημητρίου Λατσάρα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε προβολή παλαιάς ελληνικής ταινίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης