Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.02.2019 | 5:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σχεδόν έτοιμος όσον αφορά το γενικό ψηφοδέλτιο δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος του Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος. Όπως σημείωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σταγών, πλέον το βάρος έχει αρχίσει να πέφτει στο τοπικό, ενώ εντός των ημερών αναμένονται ανακοινώσει και άλλα ονόματα, κάτι που συναρτάται και με τις κινήσεις των υπολοίπων υποψηφίων. Μάλιστα, ο κ. Αλέκος τόνισε πως μετά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων ο συνδυασμός απέκτησε μεγάλη δυναμική, κάτι που αποτυπώνεται στην τοπική κοινωνία.

Το τελευταίο δίμηνο

Όσο για τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά οι πληροφορίες θέλουν το ψηφοδέλτιο να είναι σχεδόν έτοιμο και αυτό που αναζητείται είναι ποιοι θα… χωρέσουν. Ήδη αρκετά είναι τα ονόματα με ιδιαίτερη δυναμική που θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκονται σε αυτό, αλλά όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις. Τελικά φαίνεται πως ο Δήμαρχος θα κάνει πράξει αυτό που είχε δηλώσει πως θα ασχοληθεί το τελευταίο δίμηνο με τις εκλογές, αφού προέχει ο Δήμος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop