Πέμπτη 21.10.2021 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

Συνεχίζονται τα έργα κατεδάφισης και απομάκρυνσης κτισμάτων στο Ροπωτό

ΤΟΠΙΚΑ18.09.2018 | 4:14 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Συνεχίζονται τα έργα κατεδάφισης και απομάκρυνσης κτισμάτων στην τοπική κοινότητα Ροπωτού. Με μεγάλη καθυστέρηση σε όλα τα επίπεδα, γίνεται μια προσπάθεια να υπάρξει μια ομαλότητα στην καθημερινότητα ενός χωριού που χτυπήθηκε σκληρά από την καθίζηση πριν αρκετά πλέον χρόνια.

Σύμφωνα με το δήμο Πύλης, υπογράφηκε στο δημαρχείο η σύμβαση έργου με τίτλο «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΠΩΤΟΥ».

Μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του αναδόχου του έργου κ. Ανδρέου Στεργίου, εκπροσώπου της εταιρίας ΑΙΞΩΝΗ Σ.Π. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Έργου με Προϋπολογισμό δαπάνης 350.000,00 Ευρώ, καλυπτόμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών με ποσό 180.000,00 Ευρώ (ΣΑΕ055) και από ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης με 170.000,00 Ευρώ. Παρόντες κατά την υπογραφή η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Οικονόμου Λαμπρινή, ο κ. Τζάνης Άρης – Δημοτικός Σύμβουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ρομπιές Γεώργιος καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης.

Να σημειωθεί ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες από σήμερα ενώ το επόμενο βήμα είναι η εξεύρεση χώρου και η μετεγκατάσταση των πληγέντων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop