• Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα γνωστά προγράμματα ΛΑΕΚ 2018 που αφορούν εργαζομένους σε εμπορικές επιχειρήσεις
 • Καθημερινά δεχόμαστε αιτήσεις ανέργων ανεξαρτήτου ηλικίας για τα προγράμματα που αναμένονται να ξεκινήσουν
 • Πληροφορίες -Δηλώσεις Συμμετοχής: ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ-Παράρτημα Θεσσαλίας, Σωκράτους 18 Τρίκαλα , Τηλ:2431079455, Fax:2431079453 email trikala@kaele.gr Από το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Τρικάλων  " /> Συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης στο ΚΑΕΛΕ Τρικάλων - Η ΕΡΕΥΝΑ
  Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

  Συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης στο ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

  ΤΟΠΙΚΑ04.06.2018 | 5:17 μμ

  Γράφει ο/η

  newsroom

  Γράφει ο/η newsroom

  1 ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ Η/Υ

  Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε το  τμήμα του Μαΐου  Η/Υ δίνοντας εξετάσεις με καθολική επιτυχία.  Συνεχίζοντας τα προγράμματα κατάρτισης –  προετοιμασίας  που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων Η/Υ για τις  ενότητες WORD EXCEL INTERNET ξεκινάει το νέο τμήμα αύριο Τετάρτη το απόγευμα, το οποιο θα ολοκληρώσει τις συνεδρίες και τις εξετάσεις μέσα στον Ιούνιο. Οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι περιορισμένες, τηλέφωνο επικοινωνίας 2431079455.

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, ως επιπλέον προσόν,  να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ, βασικού επιπέδου,  στις παραπάνω ενότητες.

  2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΕΤ

  Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

  Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην  Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

  Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

  Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

  3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας Β΄ και  Γ΄ Κατηγορίας.

  “Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και  Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων  και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

  Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι στοιχεία για  να υπογράψουν τη σχετική αίτηση : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΔΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

  4 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα γνωστά προγράμματα ΛΑΕΚ 2018 που αφορούν εργαζομένους σε εμπορικές επιχειρήσεις
  • Καθημερινά δεχόμαστε αιτήσεις ανέργων ανεξαρτήτου ηλικίας για τα προγράμματα που αναμένονται να ξεκινήσουν

  Πληροφορίες -Δηλώσεις Συμμετοχής: ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ-Παράρτημα Θεσσαλίας, Σωκράτους 18 Τρίκαλα , Τηλ:2431079455, Fax:2431079453 email trikala@kaele.gr

  Από το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

   

  Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

  Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης