Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Συνεχίζουν να εκπλήσσουν τα «ονομαστήρια» αυτοκινήτων στο δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2019 | 2:44 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Από τη μία ο «Κουνιαμπέλας» από την άλλη το «αυτοΚΥΝητο». Δύο αυτοκίνητα που έχουν διατεθεί για συγκεκριμένες εργασίες από το Δήμο Τρικκαίων και που προκαλούν την έκπληξη των Τρικαλινών , συνοδευόμενη είτε από σχόλια χιουμοριστικού ύφους, είτε από σχόλια του τύπου … «δεν έχουν με τι να ασχοληθούν».

Όπως και να έχει όμως, το έργο που έχουν αναλάβει τα συγκεκριμένα οχήματα καθώς και το πλήρωμά τους, αποκτά πρόσωπο και αυτό σίγουρα είναι κάτι θετικό. Και μάλλον αυτός είναι και ο στόχος: η ανάληψη ευθύνης για την άμεση μέριμνα.

Τα δύο αυτοκίνητα, προβλέπεται να οδηγούνται από συγκεκριμένο προσωπικό που με βάση εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα εκπονείται από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Ο υπάλληλος θα προβαίνει σε συντηρήσεις, μικροεπισκευές, καθαριότητα των σχεδόν 50 παιδικών χαρών του δήμου Τρικκαίων, καθώς και όσων θα γίνουν στην επόμενη φάση.

Το αυτοΚΥΝητο από την άλλη,  θα οδηγείται από υπάλληλο επιφορτισμένο με τη μεταφορά και περισυλλογή αδέσποτων ζώων. Είτε για μεταφορά προς το κυνοκομείο που ήδη ετοιμάζεται, είτε στον κτηνίατρο για τις θεραπείες, τα αδέσποτα χρήζουν προσοχής και φροντίδας.

Τα δύο οχήματα σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο, είναι αγορασμένα προσφάτως από το Δήμο Τρικκαίων. Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα και η αμεσότητα με την οποία θα λειτουργούν οι δύο αυτές υπηρεσίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ