Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες

ΤΟΠΙΚΑ04.12.2023 | 5:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες των Τρικάλων, με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων να καλεί σήμερα στις 11 το πρωί σε συγκέντρωση κάτω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, προτείνοντας και κλείσιμο των καταστημάτων.

Σε σχετική ενημέρωση η Ομοσπονδία τονίζει πως «Συνεδρίασε και πάλι εκτάκτως το Σάββατο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων γιατί η κυβέρνηση δείχνει να αγνοεί τα στοιχεία που η ίδια διαθέτει και τα οποία αποδεικνύουν ότι ένα σημαντικό τμήμα του ενεργού δυναμικού της ελληνικής οικονομίας, της μεσαίας τάξης αδυνατεί να ανταποκριθεί σε βασικές του υποχρεώσεις, έχει σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και έχει απωλέσει ρυθμίσεις οφειλών με άμεσο κίνδυνο τη λήψη καταδιωκτικών μέτρων εις βάρος του.

Η κυβέρνηση μάλιστα προκειμένου να στηρίξει τις επιλογές της και μη μπορώντας να μειώσει τη φοροδιαφυγή, χαρακτηρίζει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες φοροφυγάδες, και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί αυθαίρετα ισοπεδωτικού χαρακτήρα κριτήρια και επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τον προσδιορισμό του τεκμαρτού φορολογικού εισοδήματος.

Για το λόγο αυτό όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας προτείνοντας και κλείσιμο καταστημάτων στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 5/12/23 και ώρα 11 π.μ. στην Απόλλωνος 10 κάτω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης