Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ21.04.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα της εύρεσης ακινήτου εντός της πόλης της Καλαμπάκας για τη στέγαση του πρώτου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας, το αίτημα συλλόγου για παραχώρησης αίθουσας κ.α.

Τα θέματα

1.Τροποποίηση πρ-σμού οικ. Έτους 2024.

2.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2024.

3.Αίτημα του Ορεινού Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Αμαράντου & Κλεινού Καλαμπάκας περί παραχώρησης δικαιώματος υλοτομίας ατομικών αναγκών κατοίκων Γάβρου έτους 2024.

4.Αιτήματα δασικών συνεταιρισμών περί παραχώρησης δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Αγίου Δημητρίου για την κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων έτους 2024.

5.Αίτημα του Ελεύθερου Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Φλαμπουρεσίου Τυμφαίων Καλαμπάκας περί παραχώρησης δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Αγίας Τριάδας για την κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων έτους 2024.

6.Αίτημα του Πρότυπου Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Χρυσομηλιάς Καλαμπάκας περί παραχώρησης δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δημοτικού δάσους Αχλαδέας για την κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων έτους 2024.

7.Κατανομή πίστωσης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

8.Αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας της Αθαμανίας περί ονοματοδοσίας κεντρικής οδού της Δ. Κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

9.Αποδοχή ή μη αίτησης για παράταση μίσθωσης δημοτικού καταστήματος.

10.Λήψη απόφασης περί εξεύρεσης ακινήτου εντός της πόλης της Καλαμπάκας για τη στέγαση του πρώτου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας

11.Αίτημα του πολιτιστικού Συλλόγου «Πολιτιστικός σύλλογος Ηπειρωτών Δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ» για παραχώρηση αίθουσας στο ΚΕΓΕ για τη στέγασή του.

12.Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αθλητισμού.

13.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2024.

14.Έγκριση τοποθέτησης οριοδεικτών επί του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Ρόδου και Οικονόμου με την οδό Πλάτωνος και επί της συμβολής των οδών Μετεώρων και Ιωαννίνων στην άνοδο της οδού Μετεώρων.

15.Έγκριση θέσεων στάθμευσης μοτοσικλετών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και στη διασταύρωση των οδών Λιακατά και Βλαχάβα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης