Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ15.01.2024 | 4:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων στο Δημαρχείο. Η συνεδρίαση έχει καθοριστεί για τις 19.00 με 5 θέματα να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι

  1. Λήψη απόφασης για ορισμό δημοτικών συμβούλων Δήμου Τρικκαίων, που θα τον εκπροσωπούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Τρικάλων (Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Τρικάλων), ως Γραμματέας και ως Ταμίας, καθώς και των νόμιμων αναπληρωτών τους, για τη διετία 2024-2025, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του ιδρυτικού καταστατικού του.
  2. Λήψη απόφασης για ορισμό μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων.
  3. Λήψη απόφασης για ορισμό μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΤΑ «e-Trikala A.E.».
  4. Λήψη απόφασης για Α) ορισμό μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας “Αστική Ανάπτυξη” Τρικάλων και Β) ορισμό εκπροσώπου από το Δήμο Τρικκαίων για την συμμετοχή του στις Γενικές Συνελεύσεις της.
  5. Ορισμός μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης