Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Συνένωση προ των πυλών

Χωρίς κατηγορία18.07.2020 | 11:29 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εδώ και λίγο καιρό ήταν γνωστό ότι υπήρξε έντονη κινητικότητα σχετικά με δύο ομάδες της περιοχής και το ενδεχόμενο να συνενωθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ο λόγος για τον Αίολο, ο οποίος ανήλθε στη Β’ Εθνική κατηγορία και τον Α.Ο Τρίκαλα, που και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1′ ΕΣΚΑΘ.

Αρχικά υπήρξαν επαφές μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια έγινε και μία συνάντηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τα περιθώρια συνένωσης των δύο σωματείων και της δημιουργίας μίας ισχυρής ανταγωνιστικής ομάδας που θα κατέλθει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

‘Ολες οι διεργασίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και οι πιθανότητες να προχωρήσει το εγχείρημα αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Κυριακή ή το πολύ έως τη Δευτέρα, όταν και θα υπάρξουν και ανακοινώσεις σε περίπτωση συμφωνίας ώστε οι δύο ομάδες να βαδίσουν μαζί στη δύσκολη επόμενη ημέρα.

Είναι γεγονός πάντως ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του μπάσκετ απαιτεί τέτοιου είδους συνεργασίες, αρκεί βέβαια να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να πραγματοποιηθούν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ