Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Συνέντευξη Χατζηγάκη στο βρετανικό ReNews

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.11.2022 | 6:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνέντευξη στο Βρετανικό περιοδικό ReNews έδωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Σουηδικής Hexicon Power, σχετικά με τις προοπτικές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο κ. Χατζηγάκης έχει τονίσει πολλές φορές ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορεί να γίνει κομβικός παίκτης στην πράσινη ενέργεια.

Όπως έγραψε ο Μικέλης Χατζηγάκης σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Στην συνέντευξη μου στο ReNews είπα ότι η Ελλάδα έχει τρομακτικό πλεονέκτημα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ειδικά στην υπεράκτια αιολική. Γιατί στις θάλασσες μας έχουμε από τους ισχυρότερους ανέμους στην Ευρώπη. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια οι πολιτικοί μας, δυστυχώς, μιλούσαν για «πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα». Ευτυχώς, αυτή η κυβέρνηση έχει θέσει ως πρώτη της προτεραιότητα την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια. Και είναι ευτύχημα για την Ελλάδα και για περιβαλλοντικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης