Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνέντευξη Παπαστεργίου στο «Anadolu»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.04.2023 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνέντευξη στο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων «Anadolu» έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, η οποία σύμφωνα με σχετική ενημέρωση αναμεταδόθηκε σε αρκετά μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέντευξη τόνισε πως ο ελληνικός λαός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εκστρατεία για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και στη Συρία. «Δεν ήταν οι δήμαρχοι που ξεκίνησαν αυτό το αίτημα, αλλά ο λαός. Ο λαός κινητοποίησε τους δημάρχους για αυτή τη βοήθεια. Οι πολίτες οι ίδιοι, από διάφορες πόλεις, ζήτησαν να δημιουργήσουμε ένα μηχανισμό για να στείλουμε άμεσα βοήθεια, την ίδια εκείνη ημέρα του τραγικού συμβάντος. Απλώς, εμείς, οργανώσαμε και «μεταφέραμε» αυτή την αγάπη, αυτή την ανάγκη του ελληνικού λαού να βοηθήσει τον τουρκικό λαό» σημείωσε.

Για την προοπτική συνεργασίας με δήμους της Τουρκίας για προληπτικές δράσεις έναντι σεισμών, δήλωσε πως «Θα ήταν ευτυχία για εμάς να καθίσουμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Τουρκίας και να εντοπίσουμε τα δυνατά σημεία στις αντιδράσεις μας μετά από ένα σεισμό και να σημειώσουμε: “Αυτό που κάναμε ήταν επιτυχημένο” ή “Αυτό που έκανε η Τουρκία την επόμενη μέρα ήταν επιτυχημένο”, ώστε να κερδίσουμε χρόνο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μαζί».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης