Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

” Συνεργασία  ΑΣΤ Εύαθλοι – T.F.B.A !! “

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.09.2020 | 1:23 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Για την νέα αθλητική χρονιά ο ΑΣΤ Εύαθλοι  ετοιμάζει πολλά και καινούργια πράγματα!

Μια σημαντική συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι και της Ακαδημίας Μπάσκετ Τρίκαλα Φούντας είναι γεγονός .

Στα πλαίσια της συνεργασίας οι αγωνίστηκες ομάδες του ΑΣΤ Ευαθλοι (Cheer freestyle pom , Cheer HipHop , Cheer Jazz) θα προπονούνται μόνιμα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της T.F.B.A που βρίσκονται επί της  Δεινοχάρη & Δημοσθένους !

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον πρόεδρο των Ευάθλων  κ. Σταύρο Σούλιο προς τον υπεύθυνο και ιδρυτή της T.F.B.A κ. Γιώργο Φούντα (οι δυο τους υπήρξαν συναθλητές σε ομάδες μπάσκετ στα παιδικά τους χρόνια) για την άμεση ανταπόκριση και την επίτευξη της σημαντικής αυτής  συμφωνίας.

Ακόμα μια συνεργασία συνεχίζεται με την Ακαδημία Χορού Τρικάλων στα  πλαίσια του cheer hip hop όπου θα δημιουργηθούν και νέες ομάδες γι αυτή την κατηγορία.

Το cheerleading είναι ένα άθλημα ταχέως αναπτυσσόμενο με πολλές προδιαγραφές. Έχει πάρει έγκριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή για να συμπεριληφθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού FISU και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επιπλέον το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα το 2022

 

Οι εγγραφές των Ευαθλων σε τμήματα  μαζικού αθλητισμού αλλά και αγωνιστικών ομάδων συνεχίζονται  !  Cheerleading – Μαζορέτες,  Cheer jazz, Cheer hip-hop, Ρυθμική γυμναστική, Αισθητική γυμναστική, Αεροβική γυμναστική Ακροβατική γυμναστική  Μουσικοκινητικη αγωγή  είναι κάποια από τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Σύλλογο για παιδιά από 3 ετών και άνω αλλά και για ενήλικες .

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Αθλητές  υπάρχει δυνατότητα Μοριοδότησης  !

Μπορείτε να γραφτείτε στον Αθλητικό Σύλλογο Εύαθλοι και να πάρετε όσες πληροφορίες θέλετε καθημερινά 6-8 μμ.

  • Εγκαταστάσεις κλειστού Γυμναστηρίου 3Ο Δημοτικού , Αβέρωφ 43 Τηλ. 6986829154, 6972006004
  • Εγκαταστάσεις TDA Ασκληπιού και Βύρωνος τηλ. 2431038082

email: syllogoseuathloi@gmail.com

Facebook: Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοι

Instagramm: a.s.t_euathloi

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop