Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης

ΤΟΠΙΚΑ12.12.2018 | 3:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018, στελέχη του ΔΟΜ (ο κ. Μάριος Τσιντέας ως υπεύθυνος και ο συνεργάτης κ. Ζαχαρίας Τάμπαχ) συναντήθηκαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κ. Ψύχο στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο κ. Ψύχος, μαζί με στελέχη από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας και τον ειδικό συνεργάτη κ. Χ. Καλλιάρα, ενημέρωσαν για όλο το εύρος των δράσεων του Δήμου σχετικά με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τα τελευταία 4 χρόνια. Τονίστηκε η αμέριστη στήριξη της τρικαλινής κοινωνίας και η διεύρυνση των προγραμμάτων, μέσω και του ΟΗΕ.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιντέας ενημέρωσε για τις δράσεις με τίτλο «Πρόγραμμα εθελούσιας επιστροφής και επιδοτούμενης επανένταξης προσφύγων και μεταναστών». Σημείωσε, δε, τις υπάρχουσες ευκολίες και έδωσε έναν αριθμό σημαντικό: τα τελευταία 6 χρόνια, συνολικά 44.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν επιστρέψει μέσω του ΔΟΜ στις πατρίδες τους.
Ο κ. Ψύχος τόνισε ότι ο Δήμος Τρικκαίων θα προχωρήσει στην ενημέρωση των εν Τρικάλοις προσφύγων και μεταναστών, για τις πρόνοιες και τις δράσεις του εν λόγω προγράμματος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης